Language: English
Profiel - Regeling Kantoorklachten - Algemene Voorwaarden - Privacy Beleid

M.E.L.B.A. Advocatuur is het kantoor van Mauritius Wijffels in Amsterdam. Mauritius is advocaat en heeft 30 jaar internationale praktijkervaring in vennootschapsrecht, handelsrecht en internationaal publiekrecht, waaronder mensenrechten.

Dankzij langdurige verblijven in Noord Afrika & Midden Oosten, Latijns Amerika en West & Oost Europa, waar hij werkte als advocaat of bedrijfsjurist, beschikt Mauritius daar over uitstekende netwerken en begeleidt dan ook vaak cliĆ«nten uit deze regio’s in Nederland.

Daarnaast acteert Mauritius als conciliator, mediator en arbiter in kwesties van commerciƫle of internationaal publiekrechtelijke aard. In dit kader werd Mauritius in 2015 bij Koninklijk Besluit benoemd als 1 van de 4 Nederlandse voorkeurs-conciliators bij ICSID, het internationale centrum voor de beslechting van grensoverschrijdende investeringsgeschillen van de Wereldbank in Washington DC.

Naast Nederlands, spreekt Mauritius vloeiend Engels, Frans en Portugees en heeft hij een goed werkniveau in Arabisch, Duits en Italiaans.

Mauritius heeft arbitrage als rechtsgebied geregistreerd in het rechtsgebiedenregister
Van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Voelt u zich vooral vrij om contact op te nemen met Mauritius voor de juridische vragen die u heeft.

Contact M.E.L.B.A.

M.E.L.B.A. Advocatuur
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam, Netherlands
+31 (0) 20 799 7345
mauritius@melba-legal.com
- www.melba-legal.com